Työturvallisuuskurssi

TYÖTURVALLISUUSKURSSI

Työturvallisuuskurssi kehitettiin yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortti on todistus hyväksytysti suoritetusta työturvallisuuskurssista. Työturvallisuuskurssi sisältää teoriakoulutuksen sekä kirjallisen kokeen.

Aika ja paikka

Koulutusaika ja paikka sopimuksen mukaan.

Työturvallisuuskurssin tavoite ja kohderyhmä

Työturvallisuuskurssi antaa perustietoa työsuojelusta. Vähentää eri tahojen antamaa päällekkäistä työturvallisuuskoulutusta. Herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuuteen ja työturvallisuus osaamiseen. Vähentää työ tapaturmia ja vaaratilanteita. Työturvallisuuskortti on laadittu yhteisille työpaikoille kuten teollisuus, rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakat jne.

Koulutuksen sisältö

Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla, periaatteena nolla tapaturmaa, yleisohjeet työpaikalla, keskeisimmät vaaratekijät ja niiden torjunta, onnettomuustilanteessa toimiminen, turvallisuustutkinto, loppukeskustelu. Osallistujille työturvallisuus yhteisellä työpaikalla kirja ja työturvallisuuskortti, kun työturvallisuuskurssi on suoritettu hyväksytysti.

Aki Perho Puh. 0442944434
aki.perho@suomen-tulityot.fi

Varaa kurssi!